Kistenliften

Kistenliften

  Voor het verplaatsen van kuubskisten leveren wij onze enkele en dubbele kistenliften. Deze kistenliften zijn robuust uitgevoerd voor een lange levensduur.

 

  Naar wens kunnen de lepels opklapbaar uitgevoerd worden, en voorzien zijn van kistgeleiders voor het centreren van de kist. Een verhoogd achterschot of breedteverstelling voor verschillende kistmaten behoort tot de mogelijkheden.

 

  Met een kleine aanpassing aan het frame kunnen de kistlepels eenvoudig vervangen worden door strotanden. De kistenliften kunnen daarmee ingezet worden bij het laden en lossen van grote strobalen.

 

  Het 3-punt is passend op zowel de  front- als de achterhef. Wij kunnen op verzoek een passende topstangcilinder bijleveren voor het neigen van de lepels.

Kistenwisselaars

  Wij leveren enkele en dubbele kistenwisselaars in verschillende uitvoeringen. Met deze kistenwisselaars kunnen probleemloos volle voor lege kisten gewisseld worden.De tweede vork is hydraulisch hefbaar, en kan met extra cilinders ook omhoog gekanteld worden.

 

  Om eenvoudig laden en lossen van de kar mogelijk te maken, kunnen wij de kistenwisselaar integreren met een hydraulische hefmast.  De kisten kunnen zo tot een hoogte van 4 meter gestapeld worden.

 

  De kisten zijn robuust uitgevoerd, en kunnen worden voorzien van kistzoekers voor het centreren van de kist. Het 3-punt past in zowel de front als de achterhef. Voor het neigen van de kistwisselaars kunnen wij passende topstangcilinders leveren.