mechanisatiebedrijf

m.a. van der sluis

  Mechanisatiebedrijf M.A. van der Sluis is gespecialiseerd in het produceren van constructies en landbouwmachines. Wij zijn al meer dan 40 jaar producent van machines voor de bloembollenteelt, zoals strodekcombinaties, kopmachines, dompelbakken, kistenkantelaars, ziekzoekwagens en hakselaars.

 

  Doordat wij onze machines volledig in eigen beheer ontwerpen en bouwen, kunnen wij het eindproduct volledig vervaardigen naar uw wensen. Naast nieuwbouw hebben wij een ruime ervaring in reparatie, revisie en verbouw van bestaande machines. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

M.A. van der Sluis, bedrijf anno 2014.

nieuwe ontwikkelingen

Automatische Touwafhalers

  Onze stationaire automatische touwafhalers worden toegepast in de stroverwerkingsindustrie. Hiermee worden de touwen verwijderd uit rechthoekige strobalen. Wij kunnen deze machines in diverse uitvoeringen aanbieden. Door de modulaire opbouw is montage in bestaande transportbanen geen probleem.

Stationaire automatische touwafhaler voor fourage.

Kistenreinigers

  Voor het reinigen en optioneel ontsmetten van kuubskisten kunnen wij kistenreinigers in verschillende uitvoeringen leveren. De reiniging is gebaseerd op hoge druk, met een minimum aan water. Het ontsmettingsmiddel wordt aangebracht met verstuivers vanuit een mengvat met roervin.

Dubbele Kistenreiniger voor kuubskisten met ontsmettingsysteem.

Beddenvlakkers

  Beddenvlakkers met hydraulische zandschuif. Hiermee kan na het planten het overschot aan zand van het ene bed overgezet worden naar het volgende. Als de schuif verticaal wordt gezet, kan de machine ook gebruikt worden om sporen te rijden of bedden te vlakken.

beddenvlakker

occasions

Strodekcombinatie 1,8 meter

  Wij hebben 1 gebruikte strodekcombinatie beschikbaar. Deze combinatie bestaat uit een strodekmachine en een 3-delig kettingdak.

 

 De strodekmachine heeft een spoorbreedte 1,8 meter. De machine is voorzien van een set inrijschijven en een in hoogte verstelbare  aandrukrol. De benodigde assen en tandwielkasten voor de aandrijving van de verdeeltrommel zijn aanwezig.

 

  Het kettingdak is verlengd om ruimte te bieden aan 3,5 strobalen. Aan de achterzijde een gebalanceerde verdeeltrommel. Voor een handmatig bediende touwafhaler.  Inclusief besturingskast voor bediening van de kettingen vanuit de tractor cabine.

Strodekker met 3-delig kettingdak.

m.a. van der sluis

Logo M.A. van der Sluis.

Adres:        Schoolweg 74
Postcode:  1787 AW  Julianadorp
Telefoon:   0223 - 642141
E-mail:       info@maartenvandersluis.nl