Selectiewagens en Ziekzoekwagens

Ziekzoekwagens

  Voor het selecteren leveren wij onze selectiewagens en ziekzoekwagens. Wij bouwen de wagens in diverse uitvoeringen:

  • In hoogte verstelbare zittingen met eveneens verstelbare voetsteunen;
  • Verstelbare ligplank met schuimrubber matras;
  • Zitplank met kniekussens en verend opgehangen harnassen ter ondersteuning.

De wagens zijn dus voor verschillende doeleinden inzetbaar, zoals ziekzoeken, planten,  wieden etc.

  De selectiewagens en ziekzoekwagens kunnen in breedte en hoogte verstelbaar gemaakt worden. Het frame is hierbij leverbaar in stalen of aluminium uitvoering.  Door het frame te voorzien van een 3-punt, kan de wagen hangend achter de tractor getransporteerd worden. Daarnaast kunnen wij ook passende aanhangers leveren om de kar achter de auto vervoeren.

  Onze ziekzoekwagens zijn hydraulisch aangedreven, met traploze snelheidsregeling. Voor de aandrijving zijn verschillende opties leverbaar:

  • Stationaire benzinemotor met geluid gedempte uitlaat.
  • 2-fase elektromotor, met stroomvoorziening uit een geluidsarme benzine Honda aggregaat.
  • Traploos regelbare elektromotor met stroomvoorziening uit accu's.

  De aangedreven wielen zijn uitgevoerd met tractorband profiel. Voor een gunstige lichtinval is een huif van lichtdoorlatende platen aangebracht. De zijkanten zijn voorzien van grote schuifdeuren voor een makkelijke instap. Andere uitvoeringsvormen zijn bespreekbaar.

Selectiewagens

  Voor de aardapelenteelt leveren wij 3- en 4-wieleige selectiewagens. De wagens kunnen geleverd worden met 2 of 3 zittingen die hydraulisch in hoogte verstelbaar zijn. De wagen wordt standaard met een 5-pk Honda benzinemotor geleverd, met traploos verstelbare hydraulische aandrijving. Alle wielen zijn voorzien van tractorprofiel. Wind en zonneschermen zijn optioneel leverbaar.